Vleugje Liefs

'Vleugje Liefs' is een pennenvrucht uit een uitzonderlijk doorleefde bron. Rijk ge´llustreerd met figuratieve krijttekeningen. Met dit poŰtisch meesterwerk schaart Marije Hendrikx zich bij dichteressen van naam. Als belezen globetrotster is haar invoelingsvermogen in anderen zo sterk ontwikkeld dat haar gedichten een feest van herkenning zijn tot op de bodem van de ziel.

Vleugje Liefs | hardcover | auteur Marije Hendrikx | 48 pagina's | ISBN: 978-90-8708-127-0 | Prijs € 39,95

 

De Auteur

Het is mijn overtuiging dat wij allemaal gedurende ons leven zoeken naar onvoorwaardelijke liefde en naar een veilige verbinding met alles om ons heen en -met die ene persoon-, want wij willen liefhebben en ons laten liefhebben. Waar liefde en eeuwigheid voor altijd blijven, is de wereld in voortdurende veranderende beweging; en wij, wij bewegen mee met die veranderingen - terwijl we voortgaan langs de spiraal van ons leven, die ons altijd weer naar een climax voert waar wij te maken kunnen krijgen met verlies. Als wij daarmee een juiste verhouding weten te vinden, evolueren wij naar een andere dimensie waar we - wijzer en volwassener, meer geworteld in ons zelf - ons weer verlangend open kunnen stellen, en ons opnieuw kunnen verbinden.

Deze gedichtjes, die allemaal gaan over - Verlies, Verlangen en Verbinding - zijn oprispingen uit mijn ziel op die zoektocht naar liefde langs de spiraal van het leven.

 

 

 

 

 

 

 

Bestelinformatie

Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

Klik hier om terug te gaan naar alle uitgaven.