Pers


Persinformatie

U kunt altijd specifieke actuele informatie over onze publicaties aanvragen via onze mail; mailto:sales@uitgeverijbetelgeuze.nl of per telefoon; 079 3300300.

Persberichten

LuisterLezen Engels Moeilijkheden met spelling Engels opgelost

Luisterlezen Engels van Rinie Hoeks is een losbladige uitgave met twee audio cd's in een fraaie band, die het gelijktijdig lezen en luisteren van tekst stimuleert. Dit ter ondersteuning van de (dyslectische) leerling om de toegang tot een tekst te vergemakkelijken. Bij Luisterlezen gaat het erom dat de leerling luistert naar het ingesproken tekstmateriaal en tegelijkertijd meeleest. Door dit een aantal malen te herhalen wordt het gemakkelijker gemaakt om woorden qua klank- en woordbeeld in het geheugen vast te zetten. Ook de betekenis van de woorden zal versterkt worden.

Luisterlezen is te bestellen als een losbladige uitgave in een band, inclusief 2 audio cd's voor €98,- incl. BTW.

Klik hier voor verder informatie.

Luisterlezen | losbladige uitgave | 2 audio cd's | ISBN: 978-90-8708-300-7

Hollard - Boekrecensie

Leuk he?


03-05-2010

Schaduwvader in het licht


04-06-2009

Dat niet alle relaties voor eeuwig zijn, dat weten we. Maar als je dan opeens zelf voor de keuze komt te staan, voel je, je toch alleen. Gescheiden... En dan? Zeker als er kinderen in het spel zijn, moet je met je (ex)partner door met communiceren. Relaties eindigen dan wel, het ouderschap is voor altijd.

Het boek 'Schaduwvader in het licht' biedt niet alleen een handreiking aan gescheiden vaders en hun kinderen. Het vertelt ook het verhaal van de vader die probeert om te gaan met deze nieuwe situatie. Auteur Peter Geraedts vond zijn eigen praktische en emotionele oplossingen voor het 'gescheiden' vaderschap en biedt op een praktisch doeltreffende manier inzicht in processen rond een scheiding. Hij legt je uit hoe je na een scheiding je levenssituatie en je vaderschap opnieuw vorm kunt geven.

'Schaduwvader in het licht - handreiking voor gescheiden vaders' – auteur Peter Geraedts |
€ 19,95 |softcover | 188 pagina’s | ISBN 90-8708-001-8 |