Gelukkig gescheiden

Lot en Roos zijn twee zusjes. Samen met hun vader en moeder vormen zij een gelukkig gezin. Tenminste dat lijkt zo... Hun ouders maken vaak ruzie. Een scheiding is het gevolg...
'Gelukkig gescheiden' is een kleurrijk prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Over ruzie, spanning, verdriet én opluchting bij de scheiding van ouders. Een prentenboek wat helpt de emoties bij jonge kinderen bespreekbaar te maken.

Gelukkig Gescheiden is het eerste boek uit de serie 'Kind in de klem". In deze serie zijn boeken opgenomen die de problemen van een kind beschrijven waar het kind onvrijwillig mee wordt geconfronteerd. Zie ook Assie en de pompoenmoeder.

Gelukkig gescheiden | hardcover | auteur Liesbeth Geerts | 32 pagina's | ISBN: 978-90-8708-126-3 | Adviesprijs € 19,85

 

De Auteur

Liesbeth Geerts is geboren in 1963 en opgegroeid in Brabant. Ze heeft 20 jaar gewerkt als juf Liesbeth in het basisonderwijs. Liesbeth is moeder van 2 dochters. Jaren geleden is zij gescheiden en heeft opnieuw haar geluk gevonden in een nieuw huwelijk. Samen hebben zij 5 kinderen. Alsof het allemaal zo heeft moeten gaan... Inmiddels is Liesbeth begonnen haar droom te verwezenlijken: ze is als zelfstandige aan de slag gegaan als illustrator en auteur. Haar debuut-boek 'Gelukkig Gescheiden' ligt binnenkort in de winkel.
www.liesbethgeerts.nl

Liesbeth Geerts en het prentenboek Gelukkig gescheiden in de uitzending van de Reünie!

http://reunie.kro.nl/uitzendingen/2010-1/2010-10-17/index.aspx

 

Bestelinformatie

Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

Klik hier om terug te gaan naar alle uitgaven.