zorgkalender voor het basisonderwijs

Toolkit Zorgkalender Basisonderwijs

Van leerkrachten in het basisonderwijs wordt tegenwoordig veel verwacht als het gaat om zorg voor leerlingen in de groep. Harry Janssens van Onderwijspraktijk ontwikkelde de Toolkit Zorgkalender Basisonderwijs: een prima hulpmiddel om deze zorg in kaart te brengen. Het biedt een blauwdruk van de zorg in al zijn facetten, per groep. Naast zorg voor probleemleerlingen maken ook de ontwikkeling van de groepssfeer, het zelfstandig werken en het algemene didactische proces deel uit van de zorg.

Toolkit Zorgkalender Basisonderwijs | hardcover | auteur Harry Janssens |

93 pagina's |ISBN: 978-90-8708-032-7 | Adviesprijs € 29.50

Hoe werkt het?

De Toolkit Zorgkalender Basisonderwijs bestaat uit een boek en een cd-rom. In het boek vindt u een overzicht van de benodigde zorgactiviteiten, geordend naar de maand waarin deze moeten plaatsvinden. Met behulp van de cd-rom kunt u de zorgkalender aanpassen aan uw eigen zorgstructuur. Zo komt voor elke klas de zorg in beeld zoals binnen de school is afgesproken, en ontstaat een voor iedere school en elke leerkracht transparante zorgstructuur. Kortom, een onmisbaar document voor elke school!

Uitvoering

De Toolkit Zorgkalender Basisonderwijs is gebonden in een sterke Wire-O rug, zodat het boek geheel plat ligt en makkelijk kan worden beschreven. De omslag is uitgevoerd als hardcover met een kunststof gelamineerde omslag waardoor het boek uitermate geschikt is voor het dagelijks gebruik.