Taalatelier Eenvoudige teksten

Taalatelier Lezen - Eenvoudige teksten

Taalatelier - Lezen - Eenvoudige teksten wordt uitvoerig ingegaan op het lezen van eenvoudige teksten. De leerling leert teksten lezen met een doel. Een gebruiksaanwijzing lees je om iets te weten, een tijdschrift lees je voor je plezier en aantekeningen omdat je een proefwerk moet leren. Als men doelgericht een tekst leest, wordt een tekst vaak eenvoudiger te lezen.

De serie bestaat uit lesmateriaal dat op school en thuis gebruikt kan worden voor de ondersteuning van leerlingen bij het uitvoeren van diverse taaltaken. De serie is onderverdeeld in de rubrieken Lezen, Schrijven, Presenteren, Basiscursus Grammatica, Basiscursus Spelling en Woordenschat. Iedere rubriek zal bestaan uit verschillende zelfstandig te gebruiken lesdelen. Ieder deel gaat in op een taaltaak waar oefeningen aan gekoppeld zijn.

Bestelinformatie

Taalatelier Lezen Eenvoudige teksten bestaat uit een docentenboek en een werkboek voor leerlingen. De prijs van een docentenboek is € 37,- en van een werkboek  € 8,50. Prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.